سخنان مهم وزیر اطلاعات؛
اولویت اول هاشمی شکست رئیس جمهور بود/ هاشمی برای اولین بار شبهه تقلب را مطرح کرد
روز مانده به انتخابات که آنها از عدم پیروزی آقای موسوی مطمئن شده بودند دست به اقداماتی از جمله ایجاد شبهه تقلب در انتخابات زدند و در روز چهارشنبه و پنجشنبه قبل از انتخابات به این نتیجه رسیدند که با طرح مسئله تقلب صحنه را به هم بریزند
محسنیاژهای: سران گروهک منافقین در قبال ترور رئیسجمهور شروطی گذاشتند و از رژیم صهیونیستی خواستند که امریکا و غرب نام آنها را از لیست سیاه خارج کند
■ بنده 5 مرتبه قبل از انتخابات و حداقل 3 مرتبه پس از انتخابات با آقای کروبی صحبت کردم و چندینبار غیرحضوری به ایشان تذکراتی دادم
■ خانمی که با برخی سفارتخانهها ارتباط کاری داشت و با فرزندان برخی آقایان هم ارتباط برقرار کرده بود، مشاور دبیرکل اعتماد ملی شده بود
■ در روزهای آخر برای حفظ روحیه میرحسین موسوی در نظرسنجیها دست میبردند
■ فردی که زمانی با مؤسسه تایم همکاری داشت و در دوران ریاست جمهوری هاشمی بهعنوان یک فرد رسانهای به نهاد ریاست جمهوری نزدیک شد، مأمور ارتباط با ستاد موسوی شده بود
به گزارش ایران، وزیر اطلاعات در همایش سراسری مسئولان هیأتهای رزمندگان اسلام گفت: رژیم صهیونیستی برای اقدام به ترور آقای احمدینژاد با گروهک منافقین در حاشیه شرم الشیخ در مصر و در پاریس ملاقاتهایی کرده بودند.
به گزارش فارس، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای وزیر اطلاعات یکی از مقاطعی که دشمن درصدد استفاده از آن است را مقطع انتخابات دانست و گفت: آنها میخواستند تا از این برهه بیشترین استفاده را بکنند و از همان اول بحث در این بود که چه کسانی نامزد انتخابات خواهند شد. وی ادامه داد: آقای احمدینژاد اولین کسی بود که معلوم شد که در انتخابات شرکت خواهد کرد درحالی که گروههای مختلف در داخل و خارج از کشور بشدت مخالف حضور ایشان بودند و شاید بتوان گفت سرسختترین مخالف انتخاب او رژیم صهیونیستی بود که مواضع آقای احمدینژاد را در جهت مقابله با این رژیم میدید و حتی برای ترور او نیز تصمیماتی گرفتند. وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی برای اقدام به ترور آقای احمدینژاد با گروهک منافقین در حاشیه شرم الشیخ در مصر ملاقاتهایی کردند و این ملاقاتها در پاریس نیز صورت گرفت. اما منافقین در قبال این کار شروطی گذاشتند و از آنها خواستند که امریکا و غرب نام منافقین را از لیست سیاه خارج کند. وزیر اطلاعات ادامه داد: دشمنان برای رسیدن به این هدف خود حتی به سراغ اشرار شرق کشور نیز رفتند و به آنها اطلاعاتی نیز دادند که هنوز هم این امر ادامه دارد. محسنی اژهای امریکا، برخی کشورهای غربی و اپوزیسیون خارج از کشور را نیز در خصوص انتخاب مجدد احمدینژاد نگران دانست و افزود: حتی کسانی که در سالهای گذشته جزو رادیکالترین افراد در داخل کشور بودند و امروز زیر پرچم امریکا و کشورهای غربی در خارج از کشور به سر میبرند نیز مخالف جدی حضور آقای احمدینژاد در انتخابات شدند و در داخل هم جریانات مختلف حتی برخی از اصولگرایان به دنبال نیامدن آقای احمدینژاد بودند. وی اظهار داشت: به طور مشخص از اولویتهای درجه اول آقای هاشمی رفسنجانی نیز این بود که به هر قیمتی که شده احمدینژاد در انتخابات پیروز نشود و شاهد بودیم که یک صف طویل از مخالفان احمدینژاد تشکیل شد که در آن افراد و گروهها با انگیزههای مختلف یکصدا بودند.
وزیر اطلاعات، امریکا، رژیم صهیونیستی، برخی کشورهای غربی، اپوزیسیون داخلی و خارجی، جریانهای مختلف از جمله نهضت آزادی، ملیمذهبیها، برخی احزاب مطرود نظام مانند کوموله و دموکرات و سلطنتطلبها و شاخه علامه دفتر تحکیم، جبهه مشارکت، مجاهدین انقلاب را در یک صف در مقابل احمدینژاد دانست و گفت: حرف همه اینها نبودن احمدینژاد در صحنه انتخابات بود و عدم پیروزی احمدینژاد برای برخی مثل آقای هاشمی اولویت درجه یک حساب میشد.
محسنی اژهای ادامه داد: نفر دوم که حضورش در انتخابات روشن شد آقای کروبی بود که از همان ابتدای کار از درون جبهه اصلاحات بیشترین مخالفتها با ایشان صورت گرفت و برخی گروهها مانند مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت با عبارات توهینآمیز حتی در جلساتی که آقای کروبی نیز حضور داشت او را خطاب میکردند و از طرف دیگر بخش قابل توجهی از مجمع روحانیون خصوصاً شخص آقای خاتمی بشدت با آمدن کروبی مخالفت کردند به طوری که این اختلافات بروز و ظهور یافت.
وزیر اطلاعات افزود: آقای کروبی اعلام کردند در داخل کشور هم از افراد تندرو مانند مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت که به تعبیر خود او در مقطعی قصد خروج از حاکمیت را داشتند همکاری نمیکنند.
محسنی اژهای اظهار داشت: نفر بعد که با اصرار بخشهایی از جبهه اصلاحات و شاید عمده جریانات اصلاحطلب و با اصرار آقای هاشمی و برخی از افراد دیگر وارد صحنه انتخابات شد آقای خاتمی بود و در این راستا حتی کسانی که هیچ سنخیتی با آقای خاتمی نداشتند برای حضور وی در انتخابات اصرار کردند.
وی ادامه داد: در همان زمان بحث آمدن میرحسین موسوی مطرح شد و شاهد بودیم که ایشان با تأخیر به صحنه انتخابات وارد شد و بنده هیچ دلایل قاطعی ندارم که این حضور آقای خاتمی و موسوی و یا کنار رفتن یکی از آنها هماهنگ شده باشد بلکه اطلاعاتی که موجود است بیانگر آن است که این کار با هماهنگی صورت نگرفته است و حضور آقای موسوی باعث شد تا عدهای که حاضر نبودند پشت سر آقای خاتمی قرار بگیرند پشت سر میرحسین موسوی رفتند و جبهه مشارکت و مجاهدین انقلاب و جریانهایی که نبود احمدینژاد از اولویتهای اولشان بود نیز پشت سر او قرار گرفتند و هدف همه آنها پیروز نشدن احمدینژاد در انتخابات بود.
وزیر اطلاعات ادامه داد: آقای رضایی نیز با تأخیر آخرین نفری بود که وارد عرصه انتخابات شد و هر سه کاندیدا با شعار اینکه میخواهیم در کار مملکت تغییر بوجود بیاوریم ادامه کار دادند و حتی آقای موسوی از برگشت اوضاع کشور به دوران قجر صحبت میکرد. وزیر اطلاعات گفت: در همان موقع افرادی را برای صحبت و چالش با آقای موسوی نزد ایشان فرستادیم و او علت این صحبتهای خود را قانونگریزی دولت عنوان کرد و مصداق ایشان هم انحلال شوراها و یا سازمان مدیریت بود اما ما گفتیم اینها نمیتواند هدف اصلی باشد.
محسنی اژهای ادامه داد: کسانی پشت سر میرحسین موسوی قرار گرفتهاند که برخی اهدافی غیر از موضوع انتخابات داشتند و برخی از افراد حاضر در ستادهای آقای موسوی و کروبی در طول ماههای قبل از انتخابات بیش از صد بار با رسانههای کشورهای غربی تماس داشتند و برخی قبلاً در رسانههای زنجیرهای، بیبیسی، رادیو زمانه و دیگر جاها کار میکردند و در ایام انتخابات در ستاد این آقایان فعالیت داشتند. وی گفت: یک خانم که در رسانههای زنجیرهای کار میکرد و مدتی هم در کشورهای خارجی بود و با برخی سفارتخانهها ارتباط کاری داشت و با فرزندان برخی آقایان هم ارتباط برقرار کرده بود قصد داشت که در شورای مرکزی حزب اعتماد ملی عضو شود که این خواسته او نیز پذیرفته شد اما به دلایلی به او گفتند که الآن شما نباید عضو حزب اعتماد ملی شوید بلکه به او سمت مشاور دبیرکل حزب دادند و این خانم از یک طرف به دبیرکل حزب مشاوره میداد و از طرف دیگر با جریانهای خارجی در ارتباط بود و فردی مشابه با این نیز در ستاد میرحسین موسوی فعالیت میکرد که زمانی با مؤسسه تایم همکاری داشت و در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی به عنوان یک فرد رسانهای به نهاد ریاست جمهوری نزدیک شد و برخی مصاحبههایی که لازم بود انجام میداد و خود این شخص گفت که در سالهای بعد آقای ابطحی به خانم امانپور میدان بیشتری داد و این قدرت را از من گرفت. وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: آیا این همان اصولی بود که آقای کروبی مطرح کرد و گفت: به هیچ عنوان از خارجیها کمک نخواهم گرفت و ما شاهد بودیم کسانی مانند آقای مهاجرانی از خارج از کشور به او مشاوره میدادند و صحبتهای آقای مهاجرانی یا از طریق آقای کروبی مطرح میشد و یا در روزنامه ایشان به چاپ میرسید.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: در همان مقطع تذکرات گوناگونی به آقایان دادیم و حتی خود بنده 4 یا 5 مرتبه قبل از انتخابات و حداقل 3 مرتبه بعد از انتخابات به صورت حضوری با آقای کروبی صحبت کردم و چندین بار نیز از طریق غیر حضوری به ایشان تذکراتی دادم اما در مورد آقای موسوی فقط یکبار بهصورت حضوری با ایشان دیدار کردم ولی چند مرتبه با واسطه به ایشان تذکر دادیم اما متأسفانه آنها رعایت نکردند. محسنی اژهای ادامه داد: شاید تا قبل از 13 خرداد که مناظره اصلی میان آقای احمدینژاد و آقای موسوی صورت گرفت کسانی از طرفداران آقای موسوی باور کرده بودند که ایشان پیروز خواهند بود و با دیدن استقبال مردم در برخی سفرهای آقای موسوی نیز از این امر مطمئن میشدند اما وقتی سفرهای استانی آقای احمدینژاد را دیدند از مواضع خود کمی شل شدند. محسنی اژهای ادامه داد: از روز 14 خرداد توازن آرا به نفع آقای احمدینژاد بشدت افزایش یافت به طوری که دو سه روز مانده به انتخابات برخی از افراد اصلی ستاد آقای میرحسین از عدم پیروزی او در انتخابات مطمئن شدند اما به هیچ وجه این موضوع را به خود آقای موسوی انتقال نمیدادند و حتی برای حفظ روحیه او در نظرسنجیها نیز دست میبردند. وی با اشاره به ایجاد شبهه تقلب در انتخابات گفت: آقای هاشمی از مدتی قبل در نمازجمعه بحث تقلب را مطرح کردند و گفتند نباید در انتخابات تقلب صورت بگیرد درحالی که مقام معظم رهبری در ابتدای سال در خصوص همین موضوع صحبت میکردند. وی ادامه داد: 3 روز مانده به انتخابات که آنها از عدم پیروزی آقای موسوی مطمئن شده بودند دست به اقداماتی از جمله ایجاد شبهه تقلب در انتخابات زدند و در روز چهارشنبه و پنجشنبه قبل از انتخابات به این نتیجه رسیدند که با طرح مسئله تقلب صحنه را به هم بریزند و استارت این کار بلافاصله بعد از انتخابات زده شد. وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: آنچه قبل از انتخابات رخ داد شاید برخی از آنها تا حدی قابل توجیه باشد اما حتی اگر اتفاقات بعد از انتخابات هم نمیافتاد برخی دستگاهها و کسانی که باعث بروز این اتفاقات میشدند باید بازخواست میشدند درحالی که حوادث بعد از انتخابات به هیچ وجه قابل قبول نبود. محسنی اژهای گفت: حال باید از این آقایان بپرسیم شما که دم از قانونمداری میزدید آیا آنچه از روز شنبه 23 خرداد به بعد رخ داد موافق با نظام بود. وی با اشاره به سعه صدر و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ایشان با تواضع و از موضع کاملاً دلسوزانه با این افراد جلسه گذاشتند و از آنها خواستند بدون هیچ معذوراتی حرف خود را بزنند و این افراد با صحبتهای بیادبانه و جسارتآمیز حرفهایی زدند. مقام معظم رهبری به حرفهای آنها گوش دادند و آنها را نصیحت کردند ولی باز هم آنها به مسیر خلاف قانون خود ادامه دادند. وزیر اطلاعات ادامه داد: دشمن تنها به دنبال نبود احمدینژاد نیست بلکه این حضور بیسابقه مردم و پشتیبانی آنها از نظام اسلامی برایشان پذیرفته شده نیست و با دست زدن به این اقدامات شیرینی حضور را در کام مردم تلخ کردند و کار را به جایی رساندند که برای برخی دوستان انقلاب نیز امر مشتبه شد و حتی رهبر معظم انقلاب از این حوادث به عنوان فتنه یاد کردند چرا که در فتنه حق و باطل قابل تشخیص نیست. محسنی اژهای گفت: نمیشود کسانی بیایند و جمهوریت نظام را که در این انتخابات در اعلا درجه خود به ظهور رسید زیر سؤال ببرند و خسارتهای فراوانی را به بار بیاورند.