اصولگرایان حامی ولایت

این بلاگ در راستای فرامین حضرت آیت الله خامنه ای و در جهت اصولگرایی می باشد.لطفا با نظرات خود ما را به کمال نزدیکتر کنید

اصولگرایان حامی ولایت

این بلاگ در راستای فرامین حضرت آیت الله خامنه ای و در جهت اصولگرایی می باشد.لطفا با نظرات خود ما را به کمال نزدیکتر کنید

هاشمی و خاتمی هم قسم شدند، موسوی رهبر لیبرالها نیست

لس آنجلس تایمز؛ 

هاشمی و خاتمی هم قسم شدند، موسوی رهبر لیبرالها نیست 

هاشمی رفسنجانی و خاتمی که هر دو رؤسای جمهور اسبق ایران بودند برای شکست دادن رئیس جمهور مردمی ایران هم قسم شدند. غرب نیز با مطرح شدن نام موسوی در این گیر و دار همانند انقلاب های رنگین در اوکراین چشم به تغییر نظام ایران دوخت

روزنامه لس آنجلس تایمز تأکید کرد غرب در رابطه با ناآرامی های اخیر دچار اشتباه شد .
به گزارش کیهان، الستر کروک طی مقاله ای که در روزنامه آمریکایی لس آنجلس تایمز به چاپ رسید در این باره می نویسد : سیاست مداران غربی در تحلیل وقایع پیش آمده در جریان انتخابات ایران دچار سوء تفاهم شدند و آنچه را که ما شاهد بودیم انقلاب مخملین نبود و میرحسین موسوی را نیز نمی توان رهبر لیبرال های مخالف به حساب آورد.
وی افزود: شاید انتظار تغییراتی را در آینده در داخل حکومت ایران داشته باشیم اما این به معنی انفجار در درون حکومت و انقلاب ایران نمی باشد.
نویسنده این مقاله در ادامه بر مخالفت هاشمی رفسنجانی با رئیس جمهور ایران تاکید کرد و نوشت: هاشمی رفسنجانی و خاتمی که هر دو رؤسای جمهور اسبق ایران بودند برای شکست دادن رئیس جمهور مردمی ایران هم قسم شدند. غرب نیز با مطرح شدن نام موسوی در این گیر و دار همانند انقلاب های رنگین در اوکراین چشم به تغییر نظام ایران دوخت.
این جاسوس انگلیس سپس به نقش موسوی در آشوب های اخیر پرداخت و اظهار کرد: موسوی نیز هر چند که نمی توان با قطعیت از آن سخن گفت ولی در جریان وقایع تهران در پی ارسال پیام به غرب برای جلب حمایت آن ها بود. البته هم اکنون بررسی ارتباط حلقه رفسنجانی و خاتمی و هواداران آن ها با غرب در دست بررسی است.
این افسر سابق اطلاعاتی انگلیس در خاتمه و با بی ثمر دانستن آشوب گریهای اخیر در تهران گفت: به هر حال امید غرب برای پایان یافتن عمر نظام حکومتی ایران از بین رفت و فعل و انفعال های داخلی آینده تنها منجر به منزوی شدن موسوی خواهد شد.
در ادامه این مقاله آمده است: از بسیاری جهات وقایع در راستای خواست ایران است. موضوع عراق هنوز با اهمیت است، شرایط در افغانستان و پاکستان در معرض خطر هستند، ترکیه مواضع خود را از اروپا در مورد انتخابات دور کرد و چین نیز بیش از پیش روابطش را با تهران تحکیم بخشید. روابط سوریه و حماس و حزب الله با ایران نیز تغییری نداشته است. ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه در مورد اعتراض های خیابانی در ایران گفته بود که انقلاب اسلامی در ایران واقعیتی است که در این کشور ریشه دارد و جامعه جهانی باید با آن کنار بیاید. رابطه احمدی نژاد با غرب نیز در سخنان وی در اواخر ماه گذشته نمایان است.
وی گفته بود که بدون شک دولت جدید در ایران محکمتر و قاطع تر از قبل در برابر غرب عمل خواهد کرد. در این زمان پاسخ ایران به غرب سخت و قاطع تر خواهد بود. در همین رابطه رهبر ایران نیز آشکار ساخت که ایران به راحتی توهین هایی را که در چند هفته گذشته نسبت به ایران صورت گرفته است فراموش نخواهد کرد. از نظر بسیاری از افراد در ایران، غرب با حمایت از طرفداران موسوی و استفاده ابزاری از آن ها برای مشروعیت زدایی از نظام ایران، خطوط قرمز را نادیده گرفته و برای ایجاد انقلاب نرم در ایران تلاش نموده است.
«الستر کروک» مامور سابق دستگاه اطلاعاتی انگلیس است و در فاصله سالهای 1997 تا 2003 مشاور خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسائل خاورمیانه بوده است. وی همچنین کمیته جرج میچل را در بررسی علل انتفاضه فلسطین راهنمایی کرده است و در مذاکره با حماس و سایر جنبش های اسلامی مشارکت داشته است
  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد